bloglovin twitter weheartit om meg kontakt

What are you afraid of?... Ingen kommentarer

Winter Wonderland

Her er flere bilder jeg og Aurora tok etter skolen i sta. Det ble sykt kaldt etterhvert kan man si! Men det var ganske gøy da. Har hvertfall hatt en utrolig koselig dag. Du er herlig Aurora :-)

Hva syns du om bildene?... Ingen kommentarer

Flere bilder

Hva syns du? :-)... Én kommentar

Med Aurora
Her er et par bilder jeg og Aurora tok i sta. Det blåste helt sykt ute! også var det skikkelig høyvann så det spruta masse. Legger ut flere bilder senere, når Aurora har redigert noen av de. Etterpå skal vi muligens på noe julemarked og julegrantenning :-)

Hva syns du om bildene?2 kommentarer

Sleeping girl

Et par bilder til fra photoshooten. Legger nok ut flere litt etter litt.

Hva syns du om bildene?3 kommentarer

Bilder fra photoshootHer er bildene fra photoshooten vi hadde i går! Vi følte oss litt loka der vi sto å hengte opp fugler i trærne, men jaja. Redigering og fotografering er Aurora. Jeg syns resultatet ble ganske kult, og det er en haug med flere bilder. Så legger ut flere en annen gang.

Hva syns du om bildene?

Noen favoritter?5 kommentarer

SMILE!


Litt våt her og der ja.. Hehe, bildene tok jeg og Aurora etter det hadde regnet VELDIG mye en gang


Bilder er tatt av Aurora. As usual <3

Hv syns du om bildene?... Én kommentar

Photoshoot i vannet- Del 2Her er resten av bildene fra photoshooten! Må si det var litt gøy da, og spessielt med Aurora som fotograf, du er kjempeflink! Her ser dere også at jeg ble en del sandete... hahaha

Hva syns du?12 kommentarer

Photoshoot i vannet- Del 1

Når jeg og Aurora bestemte oss for å gå ut for å ta bilder, gikk vi egentlig rundt i hagen bare, men hadde lite inspirasjon. Så tenkte vi at det hadde vært ganske kult om jeg faktisk gikk ut i vannet med klær.. Her er noen av bildene

Var faktisk ganske deilig vann! Også syns jeg resultatet ble kulere enn hvis jeg hadde stått rett opp og ned i hagen. Ble en del bilder, også blir de så store, så jeg legger ut en del to med flere. Aurora som har vært så flink og tatt disse bildene skal også redigere noen, alle disse er uredigerte :-)

 

Hva syns du om bildene?

Har du hatt Photoshoot i vannet før?7 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits