bloglovin twitter weheartit om meg kontakt

Bilder fra halloween festenHer er bilder fra Halloween festen i går. Det var veldig koselig! Jeg kjente ikke noen av disse jentene fra før bortsett fra Aurora, så det var hyggelig å bli kjent med de. Utrolig sprudlene jenter :-)

Aurora har sovet hos meg i natt, så etterhvert går vi nok en tur ut. Vi sov til et i dag da, så det blir nok et slapp dag. Men det er jo søndag, så det er bare digg det. 

Har du feiret Halloween?... Én kommentar

Halloween fest
Djevel!

Da stikker jeg på halloween fest. Så skal Aurora sove hos meg etterpå :) kos

 ... Ingen kommentarer

Footloose


Woho, fult i kinosalen!

Jeg og Aurora dro for å se på "Footloose" på kino i sta. Og den var kjempesøt! Vi hadde hele salen for oss selv og greier, og det liker vi. Veldig interessante bilder må jeg si.. Tok litt fler, men.. det er bare noen rare av oss med godteri i munn, så tenkte det var like greit å ikke vise de.

Har du hatt kinosalen for deg selv noen gang når du har vært på kino?... Ingen kommentarer

Glad og fornøyd

Akkuratt nå er jeg i skikkelig godt humør! Og det er så deilig. Jeg er ikke glad av noen spesiell grunn egentlig. Bare glad. I dag har jeg vært på teater så dro jeg rett ut på jogge/gåtur med Aurora. Må si at det er ganske deilig å jogge ute i mørket. Også føler man seg så mye bedre etterpå i tillegg.

I morgen har vi matteprøve, som jeg ikke har øvd til i det hele tatt. Og jeg kunne ikke brydd meg mindre, det får gå som det går. Jeg har jobba med det på skolen, og kan jeg det ikke godt nok så er ikke det verdens undergang. Det å sette meg ned med matte på kvelden er noe jeg ikke klarer. 


Et bildet som passa litt til dette innlegget..

Ellers så er det litt av hvert som skjer i helgen. Så jeg tviler sterkt på at det blir noe særlig blogging. ... Ingen kommentarer

Hællææ
Noen bilder vi tok når vi var hos Isabelle en gang :-) Noen av de er redigerte, men ikke alle.. Jeg skal prøve å blogge innimellom, men blir nok ikke hver dag. Litt sånn opp og ned tenker jeg.

Hva syns du?... Ingen kommentarer

Litt sånn klaging
Okei, da har jeg vært en dårlig blogger i snart to uker. Så vet vi det. 

Jeg er så sykt lei av ting. Det er så mye å gjøre, og da skyver jeg bloggen til det siste å gjøre. Soving midt på dagen og facebook kommer ofte forran blogging...

Men, greia er at jeg er ikke en person som klarer å blogge hver eneste dag over veldig lang tid virker det som. Så egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne blogget 3-4 ganger i uka. Men da kommer jeg ingen steder føler jeg. Folk flest leser jo de bloggene som oppdaterer ofte. Og hvis jeg da blogger 3-4 ganger i uka så er det bare bortkasta tid hvis ingen leser det.. Men for at folk skal klikke innom denne stygge bloggen her må jeg oppdatere ofte. Noe som jeg ikka har motivasjon til om dagen.

Og en ting til er, hva skal jeg blogge om? Hva liker andre å lese? Det er jo litt vanskelig egentlig, folk liker jo å lese forskjellige ting.. Men føler ikke at jeg har så mye interessant å komme med hver dag. Så da blir det masse tilfeldige innlegg. 

Kom på noe mer.. Som de fleste sikkert har fått med seg nærmer vi oss vinteren, noe som betyr at det er veeldig kaldt ute om dagen og det blir fort mørkt. På denne tiden av året er jeg slapp 24/7 og jeg vil egentlig bare sove hele tiden. Vurderer å legge meg i et bjørnehi snart, så sees vi til neste år en gang.

Hade!3 kommentarer

Musikkvideoprosjekt

Her er videoen vi lagde til musikkprosjektet. Budskapet vårt var altså det å få frem hvor gøy det er å dra på språkreise. Sangen er lagd av en venn til de jeg lagde videoen med. Hu er kjempeflink!

Hva syns du om videoen?

 ... Én kommentar

Good memories

Leita litt gjennom bilde mappene mine, og fant flere fine minner fra August til nå :-)


Hva syns du om bildene?... Én kommentar

Videoblogg- Språkreisen

Trykk på 720p for HD.

Daa er videoen her. Den ble litt annerledes enn sånn den egentlig skulle bli, for plutselig bestemte jeg meg for å ta med ting fra språkreisen. I et musikkprosjekt vi har nå skal vi lage en musikkvideo, og der skal jeg og noen andre lage en musikkvideo om språkreise. Vise hvor gøy det er rett og slett. Så derfor tok jeg en blanding med noen av våre klipp, klipp fra språkreisen og bilder. Også måtte jeg bare bruke sangen give me everything tonight, siden den minner meg sykt om reisen. Den ble alltid spilt på discoene der, og jeg er enda ikke lei av den. Helt på slutten kan man se et klipp fra kesha konserten :-)

Hva syns du om videoen?... Én kommentar

Hjemmelaget frappuccino!

I går når jeg var hos Isabelle med Aurora, så prøvde vi å lage frappe. Det vi brukte var is, kald kaffe, isbiter, melk, karamellsaus og krem til å ha på toppen. Vi krønsja alt i en miksmaster og det ble helt syyykt digg! Når vi jentene er på cafè tar jeg omtrent alltid karamell frappe, men denne var minst like god.

Nam naaam! Hvis du noen ganger skal lage frappe så bruk masse is. I de oppskriftene jeg leste sto det at man trengte 3-4 ss is. Men man trenger mye mer, så det er bare å pøse på egentlig :-)

Har du lagd frappuccino hjemme før?2 kommentarer

Be whoever you want to bePeople are going to judge you no matter what you do

Tilfedlige bilder, men likte teksten litt da :-)

I dag blir nok litt av en loner fredag. Alle skal et eller annet, så jeg blir nok bare hjemme. Men skal jo bli godt og bare slappe helt av, har hatt noe å gjøre hver dag denne uken. I tillegg til lite søvn.. oog da får jeg endelig redigert videoen ferdig som jeg begynte med på tirsdag! Jaja, busy life you know..Neida.. 

Skal du slappe av i dag?... Én kommentar

I dag er det Torsdag

Så kreativ hjernen min er i dag. Det må virkelig sies.. Akkuratt nå gjør jeg ikke stort, skal nok få redigert ferdig filmen og legge den ut senere i dag. Jeg skal også møte Isabelle og Aurora på butikken, så skal vi handle inn det som trengs for å lage frappuccino! Mmm, så da blir det frappe making


Bare for å slenge med et superfint bilde av meg, tatt for litt siden. Babe..

Good life- One republic

Fiin sang! 

Vil gjerne oppdatere spillelisten min, har du noen sangtips?2 kommentarer

Sliten

I dag er jeg utrolig sliten.. Har en del og gjøre også. Må gjøre ting hjemme, lekser og øve på manus. For senere i dag drar jeg på teater øvelse. Gleder meg veldig da, alltid gøy! Skal prøve å lage en video senere, men er ikke sikkert jeg får lagt den ut i dag, siden hver gang jeg prøver å laste opp en video på youtube tar det minst 2 timer..... Og jeg får ikke redigert den før i kveld.

Hoho, er du sliten i dag?4 kommentarer

Sometimes it is not only the bad memoriesSometimes it is not only the bad memories that make you sad, but also the best ones which you know will not happen for the second time

Synes?... Én kommentar

Ballkjole prøving

Heii, sorry for dårlig oppdatering i det siste. Lurer litt på noen ganger om jeg hører hjemme i denne bloggverden.. Ser så mange rare blogger rundt omkring og det blir lagd flere tusen hver dag. Hva får jeg egentlig ut av blogging? Hmm, jaja. Men jeg liker det, selv om det ikke alltid passer inn i mine dager.

Meen, i dag har vi vært i byen for å filme til et musikkprosjekt. Så da fikk folk rundt omkring en liten smakebit av vår galskap. Kanskje jeg lager en liten film med noen klipp senere. Og vi tok også en tur innom en kjolebutikk siden vi har ball i desember! Så da ble det litt kjoleprøving, jeg fikk bestilt kjole i går. Men allikevel prøvde jeg minst 20 stk! Jeg og Fanny prøvde den ene kjolen etter den andre, men hun fant hvertfall noen potensielle kjoler :-DDette er bare et par av de maange kjolene vi prøvde. Maiken og Anne lise satt og så på de, Anne lise prøvde noen men Maiken ville ikke engang prøve èn! 

Har du ball i år?

 3 kommentarer

Abduction + bilder

Hei ho!

I dag har jeg vært på kino med Cecilia hvor vi så Abduction som det var premiere på i dag. Og jeg digget filmen, den blir jo ti ganger bedre når Taylor Lautner er med, tehe. Snakker vi digg? Cecilia syntes det var litt for mye action, men fra min side syntes jeg ikke det gjorde noe. Også hadde den veldig mange søte øyeblikk, jeg kjedet meg ikke et sekund. Elsket den!


Ogsåå tenkte jeg å vise flere bilder fra photoshooten vi hadde for litt siden da! HahaHar du sett Abduction?2 kommentarer

The darkness

... Ingen kommentarer

Colourful birds


Okæi, dette ble veldig mange bilder. Også er det tredje innlegg med bilder fra denne photoshooten, men det er så mange, så det er mye og vise!

Hva syns du?3 kommentarer

Daffing på høyt nivå

Akkuratt nå sitter jeg bare å slapper av. Og det er det eneste jeg har gjort det siste døgnet. Har hatt det kjempe koselig med Silje hvertfall, vi tok nesten ingen bilder. Bare noen i går. Vi begynte nemlig å krølle håret litt, også krølla vi hele håret mitt med mini krølltanga.


Her er vi i gang

Se så mye kortere det blee, haha

Silje smurte skum på meg :( fu

Og slik ble resultatet daa

Frister litt å ta en joggetur eller noe snart, siden jeg har jo vært så sykt daffete i det siste.. Jeg kommer sikkert til å utsette det helt til ferien er ferdig da, meen. Nå får jeg dra meg i nakkeskinnet, litt aktiv må det vel gå ann å være!?

Har du vært daffete i det siste?... Én kommentar

A smile is the light in the window that lets people know you're at home

Hei!

I dag kommer Silje til meg, hun skal overnatte. Vi har ikke vært sammen på lenge nå! Så det blir nok koselig. Jeg skal møte henne på butikken etterpå så vi får kjøpt inn litt snacks til i kveld, så dette blir nok en kjempe sunn Onsdag! Jaja, godt det er ferie. Jeg og Silje pleier som regel å spise altfor mye dritt når vi er sammen, og restene tar vi til frokost..

Disse bildene tok jeg i går. Kjedet meg.. veldig. Så plutselig bestemt jeg meg for å prøve å lage sånne små krøller med en mini, mini krølltang jeg har. Og sånn ble det
De ble litt søte da? krøllene altså

Forresten, jeg har fått meg nytt design. Er litt usikker på om jeg liker det egentlig. Hvertfall headeren, så bytter sikkert igjen etterhvert.

Er du også litt usunn i hverdagen noen ganger?

Hva syns du om designet mitt nå?3 kommentarer

Sleeping girl

Et par bilder til fra photoshooten. Legger nok ut flere litt etter litt.

Hva syns du om bildene?3 kommentarer

Bilder fra photoshootHer er bildene fra photoshooten vi hadde i går! Vi følte oss litt loka der vi sto å hengte opp fugler i trærne, men jaja. Redigering og fotografering er Aurora. Jeg syns resultatet ble ganske kult, og det er en haug med flere bilder. Så legger ut flere en annen gang.

Hva syns du om bildene?

Noen favoritter?5 kommentarer

I'M NOT NORMAL

fin på kino

jeg er meg da shø

Loca people

hei

heiiii

grisenese

attraktive kuer

i fartaa

Oi, utydelig! men fine jenter daa

Alle er vel ikke helt normale, eller?... Ingen kommentarer

Video- Summer

Trykk på 720 for HD kvalitet..

Lagde denne videoen sånn kjapt i går fra noen klipp i sommer. Merker jeg savner varmen litt..

Hva syns du? 

Savner du sommeren?... Én kommentar

Auris og Fridis

Altså.. Sånn her sitter jeg når vi er på cafè da, satt ingen rundt oss da. Ganske komfortabelt

SøtaaaaAiai..

Var jo i Horten med Aurora i sta, vi koste oss med frappe, gulrotkake og oreokake, næm. Vi tok oss også en tur ned på kjøpesenteret, eller egentlig var det jeg som måtte dra Aurora dit. Jeg hadde så innmarri lyst til å bruke liiitt penger siden jeg vant gavekort. Og det fikk jeg også. Hihihi

Har du vært på cafè i det siste? :-)2 kommentarer

Papirfugler og ballongerHer har vi altså hatt photoshoot! Vi prøvde jo oss også litt frem i elven, vannet og tenkte på å finne en sølepytt. Hehe. Men jeg tror resultatet ble utrolig kult! Det var Debora og meg som var modellene og Aurora var fotografen. Du er utrolig flink du!

Nå tar jeg og Aurora snart bussen inn til Horten så skal vi kose oss litt på cafè.

Har du gjort noe lignende før?... Én kommentar

Ut på photoshoot

Nå stikker jeg snart ut for å ha en liten photoshoot med Aurora og Debora. Vi har finni på en litt kreativ idè, så nå er jeg spent på å se resultatet! :-)

Har du lagt noen planer for dagen?... Ingen kommentarer

Falling in love

is like jumping off a really tall building

your brain tells you it is not a good idea

but your heart tells you

you can fly

 

Hva syns du?

 9 kommentarer

Mine pakketips

Nå som det er høstferie er det sikkert flere som skal ut å reise. Derfor tenkte jeg å skrive noen pakketips, jeg er ingen epkspert! Men følte bare for det, hehe, og det kan jo være lurt å tenkte på senere. Jeg var jo også i England i tre uker, så jeg vet jo litt om hva som egner seg. 

Desverre skal ikke jeg ut å reise denne ferien, jeg sitter bare hjemme og misunner alle vennene mine som gjøre det.. buhu. Men jeg syns pakking kan være både kjedelig og gøy, det gjelder jo å være smart så man ikke pakker for mye og masse unødvendige ting.

  • Det første du må tenke på er jo hvor du skal reise, skal du til et syden sted eller et sted litt kaldere. Så da sier det seg selv hvordan klær du bør pakke etter hvor du skal!
  • Det er også lurt og holde seg til noen få farger så det er lett å kombinere de klærne du har med
  • Du burde reise med de største klærne som tar mest plass, så du får bedre plass i kofferten
  • Det er litt upraktisk og pakke flere plagg som er i bomull eller silke for det blir jo ganske fort skrukkete. Og et strykejern er ikke alltid tilgjengelig, heller ikke noe man vil bruke tid på når man først er på ferie
  • Skal du på strandferie må du jo såklart ha med deg solkrem, solbriller gjerne solhatt. Og slike praktiske ting som man kan ha på stranda
  • En liten mappe med medisinting og plaster slår ikke feil. Man vet aldri når en liten ulykke kan skje. Så har man det hvertfall i nærheten
  • En antibakteriell gelè er også veldig lurt. Så får du vasket hendene dine uansett hvor du er
  • Ellers er jo slike ting som kameralader og mobillader man må ha med
  • Man må også ha i bakhodet at man ikke skal pakke for mye så det blir overvekt

Her er en video jeg lagde før jeg reiste til England

Etter jeg lagde denne videoen fant jeg ut at jeg pakket litt for mange topper, så jeg tok ut noen. England er også et sted hvor det regner mye, så tre shortser var absolutt ikke nødvendig. Skulle heller tatt med et ekstra par med jeans. Ellers var det egentlig greit, jeg kunne vel tatt ut enda litt mer klær så jeg kunne shoppet mer der nede. Når jeg skulle hjem igjen hadde jeg 22 kg i bagasjen og 11 kg i håndbagasjen. Så det ble veldig mye! Jeg hadde med en koffertvekt så jeg fikk fordelt så jevnt som mulig mellom bagasjen og håndbagasjen så jeg ikke fikk altfor mye overvekt.

Syns du noen av tipsene var nyttige?

Skal du reise denne ferien eller snart?... Én kommentar

I'm a space-bound rocketship and your heart's the moon

Space bound- Eminem

Er egentlig ikke serlig fan av rap. Men liker denne sangen utrolig godt. Det er liksom sånn rolig rap og ikke sånn masete.

Liker du rap?3 kommentarer

Piano eksperten

...not. Prøver å lære meg "someone like you" på piano. Og jeg har rett og slett ikke tålmodighet til å sitte å lære meg hele. Og den er jo egentlig en ganske enkel sang også. Jeg har så sykt lyst til åv ære skikkelig flink, så jeg kan sille omtrent alle mulige sanger, og synge mens jeg spiller. Meen, det kommer mest sannsynelig aldri til å skje. TeheEr du god på piano?... Ingen kommentarer

Bilder fra klasseturen


Etter vi hadde gått i 2 timer kunne vi eendelig se hytta

Slitne jenter spiste to rett i koppen til middag

Hahaha, ute i mørten

Tok litt av de der...

Og her følger vi med ja

Haha, ser sånn passe teite ut alle sammen da

Smiil

Joda? litt underholdning er bra det vemund

Her lå vi da med ulltepper, for å se på den utroolige fine stjernehimmelen. Var helt sykt!Søte vinduet vi hadde på rommet, sto åpent hele natta

Vi hadde nok godteri hvertfallFin utsikt!

Vi gikk ned i en sånn stor sprekk

Og når du var nedi der, var det litt vanskelig å komme opp igjen..

Omg, jaja, er man på tur så er man vel på tur


Som sagt var dette en kjempefin tur, koste meg masse :-) Til tross for at det ble til sammen rundt 5 timer med gåing merker jeg ingenting i beina i dag, mirakel! 

I dag skal jeg tilbringe min lørdag med å bare slappe av tenker jeg, har hvertfall ingen planer så langt, Bortsett fra et rom som nødvendig trenger rydding..

Hva syntes du om bildene?

Hva er dine planer for dagen?... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits