bloglovin twitter weheartit om meg kontakt

KEEP YOUR EYES ON THE STARS, AND YOUR FEET ON THE GROUND2 kommentarer

TO LIVE IS THE RAREST THING IN THE WORLD

...MOST PEOPLE EXIST, THAT'S ALLHer er noen av bildene vi tok i dag. Likte spessielt det nederste. Det blir med en gang mye gøyere å ta bilder hvis man gjør litt ut av det og tar på seg litt annerledes klær!

Også likte jeg litt den quoten jeg tok i overskriften. Når man tenker på det så er vi ganske ubetydelig i forhold til hvor mange mennesker som faktisk lever på denne jorden. Haha, ja det var random. 

Likte du bildene?... Ingen kommentarer

FREAKS

Hei! I dag har jeg vært med Malin, Aurora og Debora. Etter å ha sittet inne med en kopp te og pratet litt, fant vi frem masse rare klær og gikk ut for å ta bilder. Tror det ble en del kule og veldig annerledes bilder. Jeg fikk bare tatt et par mobilbilder, men legger ut bilder fra shooten når Aurora har redigert noen. 


2 kommentarer

LØRDAGS KVELDEN

Hey, i dag har jeg vært en tur i byen, og da fikk jeg kjøpt meg to gensere. Kanskje jeg får tatt noen bilder av de i morgen, så kan jeg vise de her. Ellers så ble Malin og Dina med meg hjem, også farget vi håret til Dina. Vi har også laget mat, sittet litt ute i boblebadet og sett på film. En veldig avslappende og koselig kveld :)
Trøtt! ... Én kommentar

HVIS BLIKK KUNNE DREPE...Flere bilder fra shooten på søndag. Syns det er så rart å se på disse bildene, og at de ikke ligner på meg i det hele tatt. Haha, når jeg er på shoot og bare skal gi masse harde uttrykk og poseringer føler jeg på en måte at jeg går inn i en annen rolle!3 kommentarer

ENERGIBARER- OPPSKRIFT

Hey! I dag har jeg vært hjemme fra skolen siden jeg har følt meg ganske dårlig. Hodepine, sår hals og forkjørelse er ikke serlig gøy. Uansett så tenkte jeg å legge ut oppskriften på energibarene jeg pleier å lage. Jeg lager disse ca en gang i uken, så har jeg et par å ta med på skolen hver dag. Veldig godt, og superenkelt!

Ingrediensene du trenger til dette er: 1 egg og 1 eggehvite, 6 ts sukker, 30 g mørk sjokolade, 6 ss peanøttsmør, 3 dl musli. Jeg bruker en type musli frokostblanding som ligger i boksen bak der, jeg tar kanskje 2 dl av det, også fyller jeg på opp til 3 dl med kokosmasse, sesamfrø, linfrø og solsikkefrø. Hvis du er glad i kokos gir det en god smak!

Det er ikke så nøye på hvem rekkefølge du tar ingrediensene i. Bare alt blir godt blandet. Hakk sjokoladen i småbiter og putt det i en bolle sammen med 1 egg og 1 eggeplomme, så tar du oppi energi musli og peanøttsmør og deretter resten. 

Legg det på en bakeplate sånn som det her, jeg deler alltid opp når de er avkjølt etter steking. Ovnen skal stå på 160 grader, og så kan du la energibarene stå i 20-25 minutter. 

Så er det bare å dele de opp og nyte de :)

Hva syns du om oppskriften?4 kommentarer

SVART OG HVITT BILDER- STUDIO

Fra shooten på søndag..

Hva syns du?4 kommentarer

SMILE AND BE GRATEFUL FOR WHAT YOU HAVE

Når du er sur på noe som har gått galt eller noe du ikke kan få, tenk på alle som har det mye verre enn deg og at du egentlig er veldig heldig!... Én kommentar

DAGENE FLYR AVGÅRDE...bokstavelig talt! Tiden går så fort hele tiden, hvor blir den av?

Nå skal jeg ta en rask dusj, så lese videre i boka mi som er så altfor spennende!... Én kommentar

MED EN RØD DOTT PÅ HODETJeg blir fortsatt like skremt hver gang jeg ser meg i speilet, og jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal beholde fargen eller ikke??

Nå skal jeg prøve å sette igang med litt lekser. Det tar nok enda noen timer før jeg får gjort det.. Men ellers har jeg spist verdens beste lunsj da jeg kom hjem. Jeg lagde nemlig pannekaker med disse ingrediensene. Ikke bare er de gode, men også veldig sunne!De ligner litt mer på lapper enn pannekaker, og det ser vel ut som noe rare brødgreier. Men tro meg, med brunost eller syltetøy på så blir de bare supergode!3 kommentarer

SWISS LASHES

Hvor herlig høres det ikke ut med lange, tykke, mørke og vakkert buede øyevipper? Da jeg leste om Swiss Lasher eyelash enchancer fra Swiss Clinic, og at blogg.no nå har en konkuranse hvor de deler ut noen måtte jeg bare melde meg på. Når produktet faktisk er verdt 995,- og det har hatt stor suksses i USA, så må det jo bare være bra?

 

sw22ic


... Ingen kommentarer

TO FORSKJELLIGE REDIGERINGERHer er det samme bildet redigert på to forskjellige måter. Bildet er fra shooten med Espen Alexander som var for et par uker siden. Han har også redigert bildene. Dette bildet her likte jeg best i svart hvitt. 

Hvem redigering likte du best?... Ingen kommentarer

GOD NATTGod natt og sov godt alle som er inne på bloggen min. Nå skal jeg sove og være opplagt til en ny dag i morgen!2 kommentarer

NY ROSA-ISH HÅRFARGE

Hey! Som sagt så dro jeg til en frisørsalong rett etter jobb i dag. Der skulle jeg farge håret, og i morgen blir det shoot!

Vet ikke helt om jeg liker den nye fargen. Den er veldig kul, men om den er helt meg vet jeg ikke. Den er veldig mørk brun på toppen også blir den bare mer og mer rosa-rød nedover. Det er absolutt en stor forandring, og jeg liker forandringer.. Så, jaja! Disse bildene viser ikke så veldig bra hvordan fargen er nå. Legger nok ut bedre bilder i morgen :) Nå skal jeg faktisk sitte å gjøre litt lekser. Jeg har en del å gjøre og siden jeg ikke aner når jeg er hjemme i morgen må jeg gjøre litt nå. Jeg skulle egentlig sove hos Sofie i kveld men det måtte jeg bare avlyse. Det er så utrolig mye som skjer noen ganger, så da må man bare prioritere. WæææHva syns du?3 kommentarer

NY FAVORITTSANG FRA ED SHEERAN

Small Bump-Ed sheeran 


Dette bildet er et fra en photoshoot jeg hadde med Ramona for noen uker siden. Nå skal jeg snart kjøre avgårde for å være hårmodell. De skal farge håret mitt og style det, så nå er jeg veldig spent på hvordan det blir! I kveld skal jeg sove over hos kjære Sofie, koskos. ... Ingen kommentarer

BURSDAGEN TIL SOFIE
Haha, vi hadde en sånn sjokoladelek hvor man blir sykt stressa og gira!

Her er da noen bilder fra Torsdagen. Sofie hadde en liten bursdagsfeiring og det var kjempekoselig. Nå er jeg på jobben, så da blogger jeg mer senere :)... Ingen kommentarer

I SOLA MED VENNERHeihei! Nå sitter jeg hos Maiken og blogger, og om ikke lenge drar jeg til en i klassen. Vi har sittet litt ute og spist kjeks og pratet. Jeg ser disse herlige jentene så sjeldent så det var superkoselig. Nå ønsker jeg megselv lykke til for jeg må finne frem til Revetal helt selv på scootern! 

Hva har du gjort i dag hittil?... Ingen kommentarer

NEGLELAKK... Ingen kommentarer

KVELDENS ANTREKK


Her ser dere hva jeg hadde på i kveld. Sko og kjole ble til og med kjøpt i dag!Utrolig dårlige mobilbilder, men jeg fikk ikke tatt med kamera i dag! Jeg dro ikke hjem etter skolen, så da gikk jeg rundt i byen og satt på cafe og fikk jobbet litt med lekser. Kjøpte jo også noen nye innkjøp! Storfornøyd :)

Legger nok ut fler og bedre bilder i morgen som jeg får låne av Linn Therese! I morgen er det fri, noe som passer midt i blinken. Denne uken har det vært dårlig blogging, men hele uka har jeg vært ganske sliten og det har vært mye å gjøre. En uke igjen nå så er det ferie!

Hvordan har din dag vært?

 ... Én kommentar

THEY ARE JUST SO BEAUTIFUL

Ah, tigere er så vakre dyr. Egentlig så liker jeg alle slags kattedyr, gaupe, løve, puma, panter, geopard, tigere... Jeg er bare helt frelst av disse dyrene. De er jo så fine! En gang skal jeg hilse på en løve eller tiger. Hadde det vært mulig så hadde jeg eid en. Men en gang i fremtiden vil jeg veldig gjerne jobbe som løvepasser. Dokumentaren om løven Christian er så rørende, du burde se den en gang. Å se et menneske knytte bånd med et sånt dyr er fantastisk. 

Hva syns du om tigere?... Én kommentar

LEKSEKVELD

I dag har jeg vært på jobb, og nå skal jeg bruke litt tid på å få gjort ferdig noen lekser. Er jeg heldig får jeg sett en episode av 90210 før det blir altfor sent. Jeg skal prøve  legge meg ganske tidlig i dag, for jeg har vært helt sykt trøtt og sliten i hele dag, og det er så slitsomt å gå rundt en hel skoledag med så lite energi. 

... Én kommentar

VARME KLÆR TIL EN KALD TID


Alle fire gensere fra Nelly


To øverste fra H&M, to nederste fra Bikbok

Er det noe jeg har veldig lite av, så er det varme gensere. Jeg skal prøve å få noen nye nå som det begynner å bli så kaldt. Alle disse genserne likte jeg veldig godt, fordi de er litt annerledes og ikke heelt vanlige. Det er utrolig mange kule gensere i butikkene for tiden syns jeg! Og i tillegg er jo strikket gensere bare helt himmelsk å gå i på en kald dag. 

Hva syns du om genserne? ... Ingen kommentarer

MAGAZINESI dag har jeg ryddet rommet mitt, og da tok jeg frem alle bladene jeg har. Det er helt sykt mye som dere ser, og nå har jeg tenkt til å gå gjennom en del av dem og rett og slett kaste mange. Orker ikke ha så mange blader som jeg aldri leser liggende!

Har du mange blader?... Én kommentar

SNIKTITT PÅ DAGENS PHOTOSHOOT


Meg og fotografen når vi var ferdige

Haha, jeg hadde drithøyt hår og drithøye sko så jeg ble veldig høy. Men på bildene så det veldig stilig ut. Disse bildene tok stylisten med mobilen innimellom. 

Hva syns du?

 2 kommentarer

HJEMME FRA SHOOT

Hei! I dag har jeg vært på en photoshoot. Det var utrolig gøy. Stylisten og fotografen var veldig flinke. Jeg er sykt spent på resultatet, tror det blir veldig tøft så gleder meg til å få se bildene. Her er et bilde fra en shoot med Ramona for noen uker siden. Kvaliteten ble litt dårlig siden jeg måtte forstørre det. 

I kveld skal jeg bare slappe av hjemme, spise masse godteri og se på film. Jeg er ganske sliten nå og det er ikke noe annet som frister å gjøre!... Ingen kommentarer

LITT INNKJØPGenser fra Bikbok, skjerf fra Bikbok, knagg fra Kremmerhuset, ansiktsmaske fra The bodyshop

Hei! I dag har jeg vært en tur i byen med Maiken og Aleksandra. Jeg tok faktisk med kameraet, men som jeg veldig ofte gjør så glemte jeg minnekortet i pcen! Her er hvertfall det jeg kjøpte. jeg er veldig fornøyd med genseren. Den er så utrolig tjukk og god. Passer bra nå som det begynner å bli kaldere. Og den knaggen jeg kjøpte syns jeg bare var sååå søt, så den skal få henge på døra mi.

Hva syns du om innkjøpene?2 kommentarer

GOOD NIGHT

Nå vi jeg bare si godnatt til alle som er innom bloggen min! Om ikke lenge ligger jeg god og varm under dyna med en veldig spennende bok. Kommer sikkert til å lese i en time før jeg klarer å legge den fra meg, den er så utrolig bra! I morgen har vi fri, men skal prøve å komme meg tidlig opp forde og så blir det en liten bytur med noen venner :) 

... Én kommentar

WITH MY HOOD ON- SHOOTHer er to nye bilder fra photoshooten med Espen Alexander som jeg var på i forige uke, og disse er med et nytt antrekk. Litt mer hardere uttrykk på disse bildene, spessielt på det første.

Og nå har jeg fått lagd meg en ny header, jeg er selv veldig fornøyd med den så da tenker jeg at den kommer til  stå en stund

Hva syns du om bildene?... Én kommentar

I DANSESALENHeisann! I de to siste timene på skolen i dag skulle vi egentlig ha teaterensemble med en vikar. Men det kom aldri en lærer, så da fikk vi heller gått gjennom en dans vi lærte på mandag. I tillegg fikk vi dra litt tidligere og folk kjørte sitt eget løp. Nå skal jeg etterhvert på teaterøvelse, og i morgen er det fri! :)... Én kommentar

COME LAY DOWN IN THE WATERDet er ikke mange sanger som er mer behagelig å høre på enn denne, ny favoritt på sovelista ... Én kommentar

EPLE OG BLÅBÆR SMOOTHIE

Nå har jeg nettopp fått i meg et glass med smoothie. Som regel pleier jeg og bruke frossne jordbær, blåbær og banan med juice. Men i dag var det veldig dårlig utvalg vi hadde hjemme. Så da brukte jeg noe som vi hadde. Jeg leste i flere oppskrifter på nettet at de brukte melk i smoothien istede for juice så da prøvde jeg det. Den ble egentlig ganske god, men ikke den beste jeg har smakt. 

Dette har vært en lite innholdsrik dag. Merker jeg blir veldig rastløs når jeg ikke har noe å gjøre. Som regel er det alltid noe som skjer etter skolen, enten jeg skal på teaterøvelse eller være med venner! Så i kveld tenker jeg at jeg skal få ryddet opp på rommet og ta en liten pleiekveld med ansiktsmaske.

Hvordan har din dag vært så langt?... Én kommentar

TEMPTATIONSHvor typisk er det ikke å legge ut klær man vil ha fra nelly? Men de har jo bare så mye fint, så når jeg tittet gjennom siden i går kveld måtte jeg bare legge ut noen ting som jeg la ekstra merke til. Er det noe jeg virkelig trenger nå, så er det noen tjukkere gensere nå som vi går mot kaldere tider. Svarte pumps er faktisk noe jeg ikke har, og jeg føler at jeg må skaffe meg det snart siden det går jo til det meste!

Liker du klærne på Nelly?... Ingen kommentarer

KVELDSJOGGING

Hei!

Nå skal jeg ut å jogge meg en tur før jeg legger meg. Er faktisk i veldig sånn joggehumør nå, så er veldig spent på hvor lenge jeg klarer å jogge. Nå har jeg også fått inn masse ny musikk på ipoden, motivasjonen blir med en gang mye bedre da :D... Én kommentar

A MIND IS LIKE A PARACHUTE, IT DOESN'T WORK IF IT ISN'T OPEN/weheartit/

Det er så utrolig mange fine bilder på weheartit. Jeg elsker å høre på musikk jeg liker mens jeg blar gjennom alle bildene der. 2 kommentarer

FLERE BILDER FRA PHOTOSHOOTEN

Her er flere bilder fra shooten jeg var på denne lørdagen. Disse bildene skulle være veldig naturlige, lite sminke, naturlig omgivelser og litt sånn bohem aktige klær.

Hva syns du om de?4 kommentarer

NOE FRA DAGEN


wow, nydelig bilde...


Her er et par bilder fra dagen. Vi gikk en tur tidligere i dag hvor det var veldig fin utsikt!

Nå ser jeg på en episode av 90210 og så skal jeg nok legge meg så jeg er klar for en ny uke :)... Én kommentar

HEI OG HOPP

Dette har vært en litt travel helg, så blogging har jeg ikke hatt så mye tid til. På fredagen så jeg Tina og Bettina the movie, som jeg ikke syntes var så veldig bra. Den var jo litt morsom her og der men ellers så var den rett og slett dårlig.

I går så jobba jeg, og rett etter jobb dro jeg på en photoshoot. Har fått noen bilder allerede og legger ut et nå :) I kveld skal jeg bare slappe av og lage meg litt Chai latte, jeg har fått helt dilla på det!Jeg syns alltid det er like rart å se resultatet etter en shoot. I går tok jeg bilder med en fotograf som jeg aldri har stått modell for før. Det var veldig gøy, og han hadde masse kule klær som jeg fikk prøve ut!

 

Har du hatt en fin helg?... Én kommentar

CHAI LATTE OG HAVREPANNEKAKER

Prøvde å lage havrepannekaker i dag og det var veldig enkelt og utrolig godt. I tillegg er det veldig sunt! Namnam. Nå skal jeg etterhvert gå ned til Fanny, vi skal nok bare slappe av og ikke gjøre noe stort. Det har vært såå deilig med en leksefri dag i dag, og i morgen skal vi ha musikk, dans og drama hele dagen. wii :D... Ingen kommentarer

BIRTHDAY

Her er noen bilder fra bursdagen til Fanny! Det var en kjempe koselig kveld med god mat. Og nå er jeg rimelig klar for å legge meg, må bli flinkere til å legge meg tidligere!... Én kommentar

DEN VÆRSTE DAGEN I UKA

Tirsdager er garantert den værste dagen i uka. De fire siste timene på skolen består av matte og spansk, som er de fagene jeg missliker mest. Rett etter skole drar jeg på jobb. Da er jeg som oftest alltid sliten og gjerne litt smågretten, men da må jeg bare klistre på et smil og være hyggelig med alle kundene som kommer inn i buttikken. Neida, skal ikke være så negativ. Men liker virkelig ikke tirsdager. I dag har jeg hvertfall noe å se frem til, fordi Fanny skal feire bursdagen sin etterpå. Det blir nok kjempe koselig, og da får jeg sett flere av jentene jeg ikke har sett på en stund. Jeg tar selvfølgelig med kamera, så da blir det nok en oppdatering senere i kveld :)Hvem dag i uka syns du er den værste?2 kommentarer

MEG FIRE GANGER

Heisann! I dag har det ikke vært så mye å blogge om. Har vært på teateret og ellers vært hjemme. I morgen blir det heller ikke mye blogging, for da skal jeg jobbe og så i bursdag til Fanny :) Og ja, sykt teit overskrift..... Én kommentar

GETTING READY FOR A NEW WEEK

Hei! Nå er jeg klar for en ny uke, og utrolig nok så gleder jeg meg. Tror det blir en veldig bra uke! Som vanlig på alle kvelder før en skoladag, så har jeg funnet frem klær jeg skal ha på. Her er noen bilderEr du klar for en ny uke?... Én kommentar

IT'S UP TO YOU TO FIND BEAUTY IN THE UGLIEST DAYS

2 kommentarer

GOD MORGEN

Hei, nå har jeg nettopp fått i meg litt frokost og en god kopp med Chai latte. Dette blir nok bare en daff søndag, blir deilig å bare slappe av!

... Én kommentar

INGENTING ER BEDRE ENN ISLATTE OG VÅRRULLERHey

Her er noen bilder fra byturen. Koste oss på cafe også spiste vi vårrull, ah det er virkelig helt himmelsk godt! Fikk også kjøpt gave til Fanny som skal feire bursdagen sin til neste uke. Nå har jeg en del å gjøre, må støvsuge, rydde rommet og vaske badet. Jaja, det blir gøy...... Ingen kommentarer

KLASSEFESTEN

Hei! her er flere bilder fra den super koselige kvelden i går! Tror ikke jeg kunne kommet i en bedre klasse.

Nå skal jeg snart dure avgårde til Horten for å møte Maiken og Aleksandra. Det gleder jeg meg masse til, får jo ikke sett de så ofte nå lenger. Så det blir kos!

Hva er dine planer for dagen?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits