bloglovin twitter weheartit om meg kontakt

HERLIG DAG

Denne dagen har vært veldig lang! Har hatt fagdag med bare drama. Skulle ønske alle skoledagene kunne være sånn! Rett etter skolen dro jeg for å ha litt modelltrening. Varte ikke så lenge for jeg måtte kjappe meg hjemover før jeg dro på klassefest!

Bilde av meg og søte Sofie! Det var en utrolig hyggelig og morsom kveld med klassen. Kan ikke si så mye annet enn at det er en herlig gjeng! Legger ut noen flere bilder i morgen, for nå er jeg sykt trøtt.

Har du hatt en fin dag?... Ingen kommentarer

I CAN PLAY THE UKULELE

Kanskje litt overredigert? Who cares, litt forandring fryder! Uansett så syns jeg det var stilig!

Hva syns du om bildene?... Ingen kommentarer

HJEMME FRA PHOTOSHOOT

Som jeg såvidt nevnte tidligere i dag så har jeg vært på photoshoot i dag. Kan sikkert vise noen bilder når jeg får de. Jeg er modell hos Ambition modellformidling, så derfor er jeg på noen photoshoots i ny og ne. Her er noen bilder fra min aller første shoot som var i.... mai tror jeg!

2 kommentarer

THE HUNGER GAMES BOOKSThe hunger games er noen av de beste bøkene jeg noen gang har lest! Fra første kapittel var jeg helt obsessed og måtte bare lese videre. Måten forfatteren skriver på og beskriver ting er helt fantastisk. Jeg så filmen før jeg begynte på boka og hadde ikke så store forventninger. Jeg syns filmen var veldig bra, men ikke SÅ bra. Men det å lese bøkene er noe helt annet! Når jeg var ferdig med alle tre bøkene begynte jeg å se på filmen igjen, men da ble den plutselig litt dårlig fordi bøkene er helt sykt bra i forhold. Og du får med deg mye mer i bøkene som ikke vises på filmen.

Nå sitter jeg i norsk timen og publiserer et forhåndsskrevet innlegg. Rett etter skolen skal jeg på en photoshoot, så når jeg er hjemme i dag aner jeg ikke.

Har du lest The hunger games bøkene før? ... Ingen kommentarer

DET NYE


Disse energibarene er såå gode altså

Hei! Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av og ser på tv mens jeg blar litt i Det Nye. I dag har jeg ingen planer, så får se hva jeg gjør. Må hvertfall gjøre ferdig litt lekser. I de to siste timene på skolen i dag hadde vi løping og intervaller, så derfor tillatter jeg megselv å bare ta det heelt rolig i dag :)... Én kommentar

MORGENDAGENS ANTREKK

Heyhey! Nå sitter jeg å hører på musikk mens jeg har funnet frem klær til imorgen. Jeg må alltid finne frem klær dagen før, for på morgenen har jeg alltid dårlig tid. I dag hadde vi en ganske kjedelig skoledag som ikke ble noe bedre når det pøsregnet da vi sluttet, så jeg måtte kjøre hjem i regnvær. Scooter i regnvær er ingen bra match! Så da kom jeg rett på jobb klissvåt. Men jeg skal faktisk legge meg snart, for jeg merker at jeg er litt trøtt allerede.

Har du hatt en fin dag?5 kommentarer

Hola, me llamo Frida!

Noen bilder fra spaniaturen jeg var på i sommer, savn! Nå har jeg også begynt på spansk på vgs, så er spent på hvordan det går fremover. Og det som står i overskriften er nesten det eneste jeg kan hittil, nemlig noe så enkelt som: Hei, jeg heter Frida! Wohoo.

Tar du spansk på skolen?... Ingen kommentarer

Dagen i dag

Må si det har vært en fin dag på uken! For jeg fikk faktisk dratt megselv ut på en joggetur etter skolen. Det var mye mer slitsomt enn forventa så langt ble det ikke. Ellers så hadde vi en helt grei skoledag, fikk slutte tidligere og det er altids greit. I dag var det teaterøvelse, og det var gøy as usual. Nå skal jeg snart sette meg ned med litt mattelekser før jeg legger meg.Wow, håret mitt så veldig lyst ut på det bildet. Jeg foretrekker megselv med mørkere hår, så veldig snart skal jeg prøve å få farget det igjen.

Hvordan har din mandag vært?2 kommentarer

THIS SUNDAYHer er noen bilder fra min dag! Var først litt på cafe, så tok vi turen til Maiken og derretter tok vi litt bilder ute. Ble ikke akkuratt så mange fine bilder. Resten av denne søndagen skal jeg bare slappe av og lage nye energibarer. Lager akkuratt de samme som jeg lagde for en uke siden, siden de var veldig gode :-)

 

Hvordan har din dag vært?... Én kommentar

FORSTØRRELSESGLASSNoen bilder lillebroren min tok ista etter jeg kom hjem fra jobben!Lyset ble utrolig gult på bildene, så jeg redigerte de like gjerne i svart hvitt. Nå drar jeg snart til Aurora med noen andre venner. Skal bare ha en rolig kveld med snacks og prating.

Hva skal du i kveld?... Ingen kommentarer

På jobben

Hei! Nå er jeg på jobben. Senere i dag skal jeg nok være med noen venner. Så da oppdaterer jeg senere :)... Ingen kommentarer

HEY SOUL SISTEREr det noe jeg og Maiken liker å gjøre sammen, så er det å synge og spille ukulele, eller gitar! Vi har snakket om å spille inn en sang på garageband en dag, og det syns jeg vi må få til. Kommer til å savne Maiken mer og mer fremmover, siden nå går vi ikke på samme skole lenger. Før pleide jeg å se henne HVER dag! Men vi prates ofte selvom... Én kommentar

KORT SKOLEDAG

I dag hadde vi en ganske kort skoledag! Hadde kun en matte time og bevegelses time som det heter, noe vi har på drama istede for gym. Nå skal jeg rydde litt på rommet mitt og spise, før jeg drar til byen og derretter på teater øvelse! Gleder meg veldig til det, første øvelse etter sommerferien :-)... Én kommentar

JAMES FRANCOHe is flawless<3... Én kommentar

UTSLITT

Heisann! I dag har vi hatt sånn bli kjent dag på skolen/aktivitetsdag. Også har jeg vært på jobben, jobbet kun et par timer i dag. Men uansett så er jeg utrolig sliten nå. Tenker resten av kvelden går til litt tv titting, og hvis jeg gidder skal jeg prøve å få rydde i klesskapet. Noe som er veldig nødvendig!Bilder fra Juli en gang..

Hvordan har din dag vært så langt?... Ingen kommentarer

FØRSTE SKOLEDAG

I dag hadde jeg min første dag på videregående. jeg har kommet inn på dramalinja. Det var så mange hyggelige folk i klassen, og jeg ser for meg at det blir veldig bra å gå der fremover. Tror også det blir veldig bra med noen dramatimer hver dag, og ikke bare masse fag! Men jeg kommer til å savne mange som jeg gikk på ungdomsskole sammen med, fordi jeg starter på en helt annen skole enn det de fleste andre gjør. Uansett, jeg vet jeg kommer til å holde kontakten med disse jentene!

 

Hvordan har din første skoledag vært?2 kommentarer

Energibar og neglelakk

Hei!

I sta lagde jeg energibarer, som jeg kan ta med på skolen. Skal nemlig prøve å holde meg unna skolekantina. Og når skolen varer fra 8 til 3 hver dag så kan jeg ikke gå med tom mage. De ble faktisk veldig gode, og de var utrolig enkle å lage. Har også lakket neglene mine, kan ikke gå uten neglelakk! Ellers har jeg ryddet litt på rommet og finni frem klær og andre ting til i morgen. Er ganske spent på hvordan det blir, første dagen på videregående!... Én kommentar

Siste feriedag

I dag har vært en kjempefin dag! Malin sov over hos meg, og ganske tidlig kom vi oss ned på cafe hvor vi møtte Aleksandra, Maiken og Fanny. Senere dro vi ned på stranda hvor vi møtte mange andre folk, badet og kjørte litt båt. Var super koselig og været kunne man ikke klage på!

Bestemte meg for å dra litt tidlig hjem sånn at jeg kan gjøre klart ting til å morgen. Første dagen på videregående, wææ
Fine Åsgårdstrand<3

Har du hatt en fin dag?... Én kommentar

With every choice you make, you create your life

... Ingen kommentarer

Bytur
Var i byen med Maiken, Aleksandra og Sheida i dag. Sushi spising, litt for mye is og solskinn. Love it!


 ... Én kommentar

Ukulele

Ukulele er så mye gøyere å spille enn det ser ut som! Også er det jo så enkelt. Disse bildene er tatt for litt siden når jeg og Maiken tok med ukulelene våre ut når vi skulle møte Aleksandra.2 kommentarer

Nyter dagene

Cafe, sol og bading. Kan det bli bedre?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits