bloglovin twitter weheartit om meg kontakt

KINO- THE HUNGER GAMES

Helloo! Nå tar jeg snart bussen til Tønsberg for å se The hunger games på kino. Gleder meg masse til å se den, har jo hørt at den skal være sykt bra. 

Har du sett The hunger games?3 kommentarer

LAST FRIDAY NIGHT

I går kom Maiken, Fanny og Aleksandra på besøk til meg! Vi lagde god mat, også skjærte vi opp masse digg frukt og smeltet sjokolade. Mmm, bedre blir det ikke. Vi så på The voice og bare prata :-)

Nå skal jeg snart ut på joggetur med Maiken, så skal jeg prøve å oppdtatere bloggen oftere fremover!

Hva syns du om bildene?3 kommentarer

BILDER FRA FORESTILLINGEN

Noen bilder tatt under forestillingen fra helgen :-)

I dag har jeg vært på jobb, og nå skal jeg snart ta en liten joggetur. Om det blir så mye jogging tviler jeg på, for jeg kjenner at jeg egentlig er ganske så sliten..

Hva har du gjort i dag?... Én kommentar

JUNGELBOKEN

Nå er det en stund siden sist ja! Har vært så utrolig mye å gjøre denne uken. Har hatt øvelser med teatergruppa hver dag fa rett etter skolen til 9 på kvelden. Da blir man ganske sliten, og det blir liten tid til andre ting. Men så er det jo så gøy på øvelsene. Denne helgen har jeg hatt forestillinger hver dag og det har vært en av de beste forestillingene jeg har vært med på! Fy søren så gøy det har vært


Garderoben

Kostymene

Før forestilling

Etter premieren! 

Meg og Aurora som gribbe

Kameleoen Keme og slangen kaa!

Her ødelegges kulissene :(( Ganske trist igrunn

Glade Cecilia etter siste forestilling

Heeeerlig gjeng!

Vi har spilt Jungelboken, hvor jeg hadde rollen som Bagheera. Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger og det betyr så mye! Og jeg har nesten ikke ord for hvor gøy det har vært. Det er ganske trist at det er over. Og dette er virkelig noe jeg alltid kommer til å huske..

Hvordan det blir med blogging fremover vet jeg ikke... Vet ikke hvordan det blir denne uka, men skal prøve å fortsette som normalt :-)

Hvordan har din uke vært?... Ingen kommentarer

SYK, SYK OG LITT MER SYK

Dette er fjerde dagen hvor jeg ligger hjemme på sofaen. Jeg har hatt feber men det er over. Uansett så er halsen min utrolig vond og stemmen min høres helt forferdelig ut. I går hadde jeg omtrent ikke stemme engang.. Og jeg bare ber på mine knær og krysser fingrene for at jeg skal bli 100% frisk og at stemmen skal bli helt tipp topp igjen så fort som mulig! For til neste uke skal jeg ha teater øvelse hver dag fra 3-9!! Og om èn uke er det generalprøve. Så derfor måå formen være bra. Utrolig kjipt å være syk nå. Men jeg skal bli helt frisk igjen ganske snart, det har jeg rett og slett bestemt meg for. Denne forestillingen har jeg i tillegg gledet meg helt utrolig mye til lenge nå, så ingenting skal komme i veien.


Søte pusekatten som holder meg med selskap mens jeg ligger her miserabel på sofaen


Utrolig godt med te når halsen er på sitt værste, skal snart ut på kjøkkenet igjen for å lage meg en ny kopp. mmmm

Så, siden jeg ikke er helt i form og neste uke blir fullstappa med teater blir det nok ganske stille her på bloggen fremover. Som det allerede har vært noen dager da men...

Disse sangene har gått på replay de siste dagene, er helt hekta! Nye favorittsanger sier jeg bare :-)

Anya marina- Whatever you like, Lana del rey- Born to die, Carly rae jepsen- Call me maybe

De to siste sangene har sikkert de fleste hørt. De har jo blitt ganske kjente. Nå skal jeg se en ny episode av gossip girl, men jeg venter på å bli friskere. Så blogger jeg muligens mer i helgen.

Har du vært syk i det siste? 5 kommentarer

FIN KVELD MED GODE VENNER

I kveld har jeg vært med Maiken og Aleksandra. Vi har bare slappet av, spist litt godteri og sett på tv. Koselig det! Og nå sitter jeg her, litt deprimert av tanken at det er skole i morra... Tror ikke det er en så altfor stressende uke i vente, så går vel greit. Skal hvertfall prøve å ta en tidlig kveld i dag, så snart tenkte jeg å lese litt... Ingen kommentarer

AVSLAPPENDE SØNDAGNå sitter jeg å se på en episode av glee. Elsker dems versjon av sanger, de er så flinke. Planen i dag var egentlig å jobbe med et prosjekt med Maiken, men det gadd vel egentlig ingen av oss.. Vi skal hvertfall prøve å få til en joggetur senere. Det midterste bilde er et bilde fra graduation i Oxford! Miss it

Denne sangen er sykt fin, elsker stemmen til Rachel i glee.  

Ser du på glee?2 kommentarer

WE HEART IT
... Én kommentar

TODAYHeihei! I dag har jeg vært i Horten å reklamert for forestillingen vår som nærmer seg. Vi kledde alle på oss kostymer og delte ut flyers, bananer også dansa vi. Det var veldig gøy, slitsomt og litt flaut! Haha

Har bare slappet av i kveld også, ikke gjort noe særlig stort. Så en episode av Pretty litle liars, dør av hvor spennende det er! 

Hva har du gjort i dag?3 kommentarer

DAGENS INNKJØP


Joggesko fra G-sport. Nå blir det enda mer jogging fremover!


T-skjorte fra Gina Tricot. Måtte bare ha denne, elsker tigere! Wii, gleder meg til å bruke den til sommerenShorts fra Bikbok med sånn flette detalje ved kanten. Prøvde denne på, og den satt som et skudd


Solbriller fra Bikbok


Rene sommerantrekket jo! Får bare bruke tynn strømpis under shortsen inntil videre. Nå skal jeg snart rense ansiktet litt med ansiktsmaske, må jo bare gjøre det på slappe fredager hjemme! :-)

Hva syns du om innkjøpene? 6 kommentarer

LITEN BYTUR

Har nesten nettopp kommet hjem fra en liten bytur med Aurora og Tonje. Vi dro til byen rett etter skolen, så nå er jeg ganske sliten og har vondt i skulderen etter å ha bært på en tung bag i hele dag. Men jeg fikk kjøpt meg nye jogge sko og noen andre ting! Kjøpte ikke så mye, men jeg er veeldig fornøyd med det jeg kjøpte :-) Viser det i et innlegg senere. 

Herlig med sol! Vi var også en tur på mc donalds, lenge siden sist. Men det er jo så digg de få gangene man er der! I kveld skal jeg bare være hjemme, slappe av og lage middag. Også må jeg se på the voice, heier på Sondre Lerche, hoho :-)

Følger du med på The voice?... Én kommentar

STILLE PÅ BLOGGFRONTEN

Heihei! Har jo ikke fått blogget noe denne uken omtrent. Har rett og slett ikke hatt så mye tid til det. Det er egentlig litt synd.. Skulle ønske jeg hadde mye mer tid til bloggen. Men hver dag denne uken har jeg hatt andre ting som jeg heller har prioritert. Sånn som i ferien la jeg ut 2-3 innlegg hver dag, for da hadde jeg masse tid. Men jeg skal prøve så godt jeg kan! :-)I dag så var jeg og Maiken igjen på skolen litt for å jobbe med et filmprosjekt. Har hatt så lang tid på oss og i dag kom vi kun litt videre. Etter det var jeg hjemme i 20 minutter før jeg måtte busse videre til teaterøvelse. Det var kjempe gøy som vanlig, funfunfun! Og jeg har til og med tatt en liten joggetur med Maiken og Aurora etter det. Så dette har absolutt vært en innholdsrik dag. Liker egentlig litt sånne travle dager, spessielt når det er så fint vær som det har vært. Sol liker vi!! 

Har du hatt en fin dag? 3 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits