bloglovin twitter weheartit om meg kontakt

BILDER FRA EN GAMMEL PHOTOSHOOTNå er det vel snart et halvt år siden disse bildene ble tatt. Det var en av de første photoshootsene jeg hadde med Aurora, etter det har vi hatt en del fler! Nesten litt rart å se hvor lyst håret mitt er på disse bildene, og langt!

Akkuratt nå er jeg på jobben, så jeg har ikke noe annet å blogge om. Derfor bare fant jeg frem disse bildene fra arkivet. Etterpå skal jeg og Maiken jobbe med et filmprosjekt til skolen. Og derretter blir det nok en joggerunde!3 kommentarer

BE HAPPY2 kommentarer

PÅ JOGGETUR MED JENTENEFor litt siden kom jeg hjem fra en joggetur med Maiken og Aurora. Vi var faktisk veldig flinke alle sammen og sto på, så jeg er litt stole av oss. Vi skal prøve å jogge en del fremover og motivere hverandre! Merker det hjelper veldig å ha andre venner som vil nå det samme målet :-)

Nå skal jeg ta meg en dusj og så gjøre noen norsk lekser. Jeg skal prøve å være ekstra flink i dag å legge meg litt tidlig, uten å sitte oppe på pcn! Det skjer altfor ofte...

Har du hatt en fin dag?2 kommentarer

ANBEFALING AV SELVBRUNING

I desember bestilte jeg <denne> selvbruningen fra Coverbrands. Jeg bestilte den fordi jeg ville være brun til juleballet vi skulle ha. Jeg fikk den faktisk kun en uke før ballet, men allikevel fikk jeg oppnådd en farge jeg ble fornøyd med. Jeg påførte den på beina, armene, magen og ryggen så jeg skulle få en jevn farge over hele kroppen. Jeg opplevde ikke å få noen skjolder i det hele tatt!


Jeg har ikke et bilde som viser fargen onklig. Men disse bildene ble hvertfall tatt rett før ballet, og man kan jo se at jeg har en ganske brun farge.

Det som er bra med denne selvbruningen er at den er veldig lett å påføre og tørker fort inni huden. Jeg syns ikke den har noe sånn ille lukt som selvbrunere ofte kan ha. Også er den utrolig billig til å være så bra! Men man burde være nøye med å vaske hendene når man er ferdige, for jeg fikk brune flekker på hendene, og det var ikke særlig fint..Jeg sluttet å bruke den etter ballet, så nå er jeg ikke så brun lenger. Men skal nok ta den i bruk snart, for jeg har en del igjen. Det er også en veldig positiv ting med den, at den varer veldig lenge :-)

Hva syns du om anbefalingen?

Bruker du selvbruning?3 kommentarer

THE GIRL WITH THE GUITARNoen  bilder jeg tok av Maiken i går mens hun spilte gitar!

Hva syns du om bildene?... Én kommentar

REMINDS ME OF SUMMER

Får skikkelig sommerstemning når jeg ser disse bildene. Også ble de tatt i dag helt i slutten av februar. Gjør meg hvertfall ingenting om sommeren kommer litt tidlig i år!!

Har du fått sommerstemning i år?7 kommentarer

UNSERIOUS GIRLSNoen av bildene jeg og Maiken tok i staa. Vi er ikke særlig seriøse sammen, men vi har det gøy da! Wiho. Vi har fått jobbet litt med et prosjekt i dag, også har vi faktisk tatt en liten joggetur. Flinke jaa.

Er du også litt smårar med vennene dine noen ganger?4 kommentarer

VICTORIA SECRET BIKINI
Bikiniene fra Victoria Secret må være noen av de fineste på jord! Så derfor satt jeg sammen en kolasj av de jeg likte best. Hvor kult hadde det ikke vært med noen av disse til sommeren? 

Hva syns du om bikiniene fra Victoria secret?... Én kommentar

TO SØTE CHICKS

Er med Maiken akkuratt nå, og jeg hører på den nydelige gitarspillinga hennes! Hu er kjempefliink. Vi har akkuratt vært ute og tatt noen bilder. Men egentlig skal vi jobbe med et engelsk prosjekt, så vi får vel starte snart..

Hva syns du om bildene?... Én kommentar

NELLY- DRESSES
Liker alle disse kjolene utrolig godt! Nelly har sykt mye fint, og jeg skulle ønske jeg kunne klikket alle kjolene hjem til meg. Men det kan jeg nok ikke gjøre.. Har hvertfall veldig lyst til å bestille litt klær derfra en gang. Fordi har masse annet fint også som sko, topper og jakker. 

Liker du klærne fra Nelly.com?4 kommentarer

IN DREAMS...2 kommentarer

MELKEBART

Nå skal jeg få meg en god latter mens jeg ser på Thomas Giertsen i Helt perfekt. Var en tur nede på butikken, heheee.. Og da kjøpte jeg meg Melkebart og Cookies! Ahhh, herligere slutt på dagen kan det nesten ikke bli :-)

Har du hatt en fin dag?4 kommentarer

INNKJØP FRA OSLO

I dag har jeg vært en tur i Oslo, og da fikk vi tatt en tur innom Sandvika storsenter. Har kjøpt noen nye overdeler som jeg tenkte å vise


Olaskjorte fra Urban


Bluse fra Urban


Genser fra Urban


Genser fra h&m


Blazer og singlet fra h&m

Ble hvertfall noe nytt på meg i dag! Er ganske fornøyd med innkjøpene. De tre plaggene fra Urban kjøpte jeg på salg, var 3 stk for 199 :-) Var egentlig ikke i noe humør til å shoppe særlig i dag, så var ikke så mange butikker vi var innom.

Hva syns du om innkjøpene?8 kommentarer

I'M CROSSING MY FINGERSTo succeed, we must first believe that we can. The future belongs to those who believe in their dreams.... Én kommentar

songs that make my day
30 seconds to mars- closer to the edge

Taylor Swift- safe and sound 

The jezabels- easy to love

Beyonce- I was here

Elsker alle disse sangene, spessielt den første og siste. Jeg har ganske variert musikksmak og kan høre på mye forskjellig. Jeg er helt avhengig av musikk og har ipoden med meg så og si overalt. Hører på det på bussen, når jeg går ute, når jeg legger meg og ellers hvis jeg er på rommet.

 

Hører du mye på musikk? Har du en favorittsang?2 kommentarer

litt småsporty

Heihei!  I dag har jeg tatt en liten treningsøkt her hjemme. Håper virkelig jeg klarer å fortsette sånn fremover. Finner liksom aldri nok treningsmotivasjon. Meen, i dag var den her. Har også tatt i bruk en sånn rockering som veier 1,2 kilo. Skal prøve å bruke den minst 5 minutter hver dag. Bedre enn ingenting. I tillegg til det skal jeg prøve å bygge opp kondisjonen min, for øyeblikket har jeg nemlig ingen.. Så litt jogging fremover skal det bli!Trener du ofte?... Én kommentar

finfin dag

I dag har vært en super koselig dag. Dro inn til Horten for å møte Malin, og vi startet dagen med en tur på treningssenteret! Var ganske deilig å få bevegd seg litt, er en stund siden... Etter det tok vi litt sol og var på cafè. Vi satt til og med ute for å nyte kaffen, det er så deilig med sol! 

Nå er jeg helt utslitt, man blir ganske sliten av å bare traske rundt en hel dag. Fikk også kjøpt meg noen ting i dag.


sliteen


Skjerf, tights og en superdigg poncho ble meg hjem i dag


Sportsbh og bikini

Dette kjøpte jeg i dag. Var så sykt mye salg, alt er kjøpt på salg utenom sportsbh-en. Kostet kun 19 kr pr del for bikinien, så da måtte jeg bare kjøpe den. Og den passet helt perfekt i tillegg, så hadde litt flaks der :-) Nå venter jeg bare på sommer så jeg kan ta den i bruk. 

Har du hatt en fin dag?2 kommentarer

gamle bilder

hoho, sweet jesus. 
De aller fleste av disse bildene er fra 7.klasse faktisk. Sykt rart haha. Jeg har aldri hatt en sånn periode hvor jeg brukte masse sminke og sånt. Men jeg har jo hatt min fjortiss periode da.. Før var jeg jo mye mer sånn at jeg ikke helt turte å gå med hva jeg ville, eller at jeg måtte følge andre mer. Men nå er jeg mye mer meg selv uten å bry meg om hva andre tenker. 

 

Har du hatt en fjortiss periode?2 kommentarer

pictures can tell you so much


... Ingen kommentarer

godteri

I kveld har jeg sett hele tre episoder av pretty little liars. Ganske spennendeee. Skal snart se en episode til faktisk. Har sitti her og spist melkebart og skittles. Tok litt bilder av det fordi jeg kjedet meg...
Nå er det ikke mer igjen da, så er en smule lei meg:( Men godt var det hvertfall.

I morgen skal jeg jobbe hele dagen. Så da tipper jeg at jeg forhåndsskriver et innlegg nå, så jeg kan poste det i morgen. Vet det bare kommer sånne sykt uinteressante innlegg for tiden, men sånn er det bare. Ikke noe å gjøre med det :-)... Én kommentar

facemask

Nå har jeg tatt meg en dusj, og setter snart igang med en episode av pretty little liars. Har nettopp tatt ansiktsmaske også, og smurt inn kroppen med body lotion. Herlig å ha litt pleidager innimellom!

Er sååå deilig å ha en hel dag hvor man bare slapper av :-) 

Var veldig gøy å bowle i går, hehe, kan ikke si det gikk helt min vei akkuratt. Men gøy var det! Ble med Aurora hjem etterpå, og vi koste oss masse og spiste taco!... Ingen kommentarer

stikker på bowlingNå tar jeg snart bussen til Horten med Aurora og Frida for å bowle litt! Sykt lenge siden jeg har gjort det, så lurer på hvordan det går :-)... Ingen kommentarer

endelig ferie

I nuet er humøret på topp! Kjenner at det skal bli helt fantastisk herlig med en ukes ferie nå. Denne uka har det bare presset på med masse lekser og andre ting, så en pause fra skole blir ganske så bra. Jeg har ingen verdens planer i ferien, ikke annet enn at jeg skal jobbe et par dager. Jeg ser frem til late dager med mye soving og gossip girl titting! Ah, trenger virkelig det.
Hva er dine planer i ferien? :-)... Ingen kommentarer

utedag

I dag hadde vi utedag med forskjellige aktiviteter istede for å være på skolen. Var en helt grei dag, men nå er ikke jeg noe ski menneske, eller vintermenneske i det hele tatt.

Nå drar jeg snart på teaterøvelse og så skal jeg tilbringe resten av kvelden med Maiken og jentene. Maiken har nemlig bursdag i dag. Hu blir 16 år og det må jo feires!... Én kommentar

Animasjonsprosjekt


Vi hadde et animasjonsprosjekt på skolen i dag hvor vi lagde en liten film. Det var ganske gøy :-)


Har blogget så utrolig lite i det siste.. Men har ikke vært mye spennende å blogge om, og ikke har blogglysten vært særlig tilstede heller. Jeg har det veldig travelt om dagen, og mange andre tanker surrer i hodet mitt.. Så bloggen er ikke noe jeg prioriterer i det hele tatt nå. Egentlig venter jeg bare på sommer og bedre dager.. men det er jo en stund til.. Blæh.. liker ikke vinter... Én kommentar

winter... Én kommentar

Avslappende lørdagskveld

Nå ligger jeg i senga, klar for å se en episode av gossip girl, etter å ha tatt et avslappende bad. Jeg satte noen telys på badet og lagde meg te for å gjøre det ekstra avslappende. Og med rolig musikk vedsiden av kan jeg ikke si annet en at jeg nesten sovnet mens jeg lå der..... Ingen kommentarer

KoseligNoen bilder tatt i morges! Har hatt overnattingsbesøk av Maiken, Fanny og Malin. Veldig koselig :-)... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits