bloglovin twitter weheartit om meg kontakt

Got some homework to do

Heihei!

Rett etter skolen i dag dro jeg til Horten med Maiken, Aleksandra og Malin. Vi dro egentlig bare fordi vi ikke hadde noe bedre å gjøre, også måtte Malin kjøpe noe greier. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å være med fordi jeg sa til Maiken på skolen "drar jeg til Horten nå kommer jeg bare til å bruke penger, og det gidder jeg ikke" og hva gjør jeg? Jooda, brukte litt penger. Fant nemlig en sånn blazer lignende sak til kun 50 kr! Og siden jeg får lønning i morra, som betyr mer penger på kortet, tenker ikke hjernen min annet enn KJØP!!

Men nå må jeg sette igang med litt lekser som må bli gjort, er så sykt mye greier denne uka at jeg blir sprø av tanken av alt som må gjøres. 


En ikke så glad og sliten Frida

Senere drar jeg en tur til Aurora, da blir nok humøret et par hakk bedre!

Har du mye lekser på skolen denne uka?... Én kommentar

Cafè og kina restaurant

Jeg og Aurora koste oss med frappe og kakao på cafè. Også hadde begge skikkelig lyst på vårruller, så vi gikk på kina restaurant også vi! haha, og det var veldig godt da

Resten av kvelden blir som vanlig viet til gossip girl! Selvom jeg må sette av litt tid til å rydde klesskapet..

Hva har du gjort i dag?2 kommentarer

Søndagens planer

Hei!

I dag hadde jeg egentlig ingen planer intil Aurora spurte om jeg ble med på en liten cafè tur. Og det ville jeg selvfølgelig! Hun har vært borte i Spania en uke nå, så blir nok kjempe kos. 

I går ble det ikke noe blogging, jeg gjorde ingen verdens ting. Var mest gossip girl titting, er helt hekta...Så etterhvert tar jeg og denne herlige jenta turen til Horten :-)

Blogges!3 kommentarer

Savner litt det lange håret

En ting jeg savner med håret mitt er lengden. Det er veldig deilig å ha kortere hår, men jeg syns det er finere når det er langt. Når jeg ser tilbake på bilder som ble tatt rundt august så hadde jeg mye lysere hår, nesten blondt. Og jeg trives egentlig bedre som brunette.Så fargen jeg har nå liker jeg, men kunne godt vært lenger!

Akkuratt nå er jeg på jobb, derfor får jeg ikke blogget om så mye annet. Og i går var jeg på teater øvelse og hadde en skoleoppgave jeg måtte jobbe med, ellers var jeg rett og slett trøtt og sliten.

Hva liker du best? Langt eller kort hår?2 kommentarer

Bilder i snøenNoen bilder vi tok tidliger i dag etter besøket på videregående :-)

Hva syns du?... Ingen kommentarer

På besøk hos videregående

Heia!

Idag har jeg vært på besøk hos videregående, det skal jeg i morra også. Men i dag besøkte jeg musikk, dans og drama linja, som er der jeg ganske sikkert kommer til å søke. Synes det virker utrolig bra å gå der, og teater folk er jo så utrolig velkomne og sprudlende så det var en ganske bra dag :-) Men senere idag blir det mer teater, for da skal jeg på øvelse med teatergruppa.Når vi først var i byen så dro vi selvfølgelig på mc donalds. Jeg tok bare en mcflurry da.. Er jo så godt!

Vet du hva du skal gå på til videregående?... Ingen kommentarer

GOOD NIGHT


Nydelig sang

Sov godt alle sammen... Ingen kommentarer

I could die for you


T-skjorten jeg hadde på meg idag! Jeg pleier egentlig aaldri å bruke t-skjorter, det er rett og slett ikke helt meg. Men denne liker jeg ganske godt egentlig

Ellers så har jeg gjort litt av hvert idag, men ikke noe som er interessant nok til å nevne her. Har fått meg en sånn dings til å henge øredobber på da. Veldig søt!Nå bruker jeg faktisk aldri sånne øredobber da.. De er omtrent bare til pynt. For lenge siden sa jeg til megselv at jeg skulle prøve å bruke det mer, men neida. Bare innimellom jeg bruker små perlerøredobber eller lignende.2 kommentarer

Mandag

Dette har vært en fin og avslappende mandag! Startet med å dra til tannlegen, noe som gikk veldig bra. Null hull :-) Etter skolen så jeg en episode av gossip girl før jeg dro ut for å møte jentene!Hadde ikke så mange bilder, mest av mat.. Jaja, vi er ganske sunne da! Hmm... Ingen kommentarer

FOREVER YOUNG

Forever young- One direction

Elsker One Direction sin versjon av den sangen! De synger så nydelig. Ah, herlig sang... Én kommentar

I love it when your eyes meet mine2 kommentarer

Teaterhelg

Både i går og i dag har jeg vært med teatergruppa å øvd på en forestilling vi skal ha om mindre enn to måneder! iip, gleder meg masse jeg. Denne forestillingen her blir satt opp på en mye større scene enn de jeg har spilt på i det siste, så jeg ser masse frem til salen fyller seg opp med mennesker som skal se på! Men det blir også en utfordring, jeg skal synge to sanger. Og den ene er utrolig vrien, det er så lett å bare gi opp noen ganger. Men det skal ikke jeg!Driver du med teater?4 kommentarer

Jeg savner språkreisen!

Språkreisen til Oxford i fjor sommer er noe av det beste jeg har opplevd. Det var så utrolig gøy, og jeg koste meg med nye folk jeg ble kjent med. Kunne ønske jeg kunne dra i år også, men samtidig så har jeg lyst til å være hjemme siden det er sommeren før jeg starter på videregående. 


<3<3<3

Misunner dere som skal reise på språkreise i år! Utnytt hver eneste dag :-)

Har du reist på språkreise før, eller skal du reise?4 kommentarer

New stuff


Cardigan fra Gina Tricot

Deilig hals fra JC


Belte fra H&M, Votter fra Gina Tricot og nye ørepropper fra Clas Ohlson

Kjøpte ikke noe spessielt i dag, men noe ble det selvfølgelig! De forige øreproppene jeg hadde var så og si ferdig.. så da måtte jeg ha nye. Er helt avhengig av ipoden i hverdagen :-)2 kommentarer

En dag i Sandefjord

Har tilbringet min dag i Sandefjord med disse herlige jentene. Vi har hatt fri fra skolen i dag så vi bestemte oss for å dra dit. Må si vi er noen surrehoder alle sammen og inmarri flinke til å irritere hverandre. Så en del diskusjoner og roping har det vært.. hahaha. Men en koselig tur var det, og annerledes. Er ikke ofte vi er i Sandefjord. Ble noen innkjøp som jeg kanskje viser senere. 

Hva har du gjort i dag?... Ingen kommentarer

Pictures
Forskjellige bilder tatt de siste ukene..

Hva syns du om bildene?... Én kommentar

Surprise partyI går hadde vi et lite surprise party for Anne Lise som hadde bursdag! Det var veldig koselig :-)

Senere i dag skal jeg på teater øvelse, så nå må jeg pugge litt på replikker snart.2 kommentarer

På jobbeeen!Er på jobben akkuratt nå! Er veldig stille her at the moment så det er lite å gjøre. Bare slang med dette bilde av meg og Maiken fra her om dagen. Blogger mer senere i kveld :-)... Én kommentar

Noen søte innkjøp
Duntøfler, ansiktsrens og et søtt stearinlys! Tøflene kosta kun 30 og lyset kosta 10, så da måtte jeg bare kjøpe det rett og slett :-)

Hva syns du?3 kommentarer

Bytur med jentan

Nå har jeg kommet hjem fra en liten bytur med to søte venninner! Vi titter litt rundt i butikker også spiste vi på mc donalds, det er ikke ofte. Men må bare si at det frista utrolig mye med en burger i dag. Kjøpte kun noen småting, viser sikkert senere

... Ingen kommentarer

Black & White

Nå har jeg spist litt, så går turen videre til byen med Maiken og Aleksandra. Vi skal egentlig ikke gjøre noe spessielt. Bare kjøpe noen småting :-)

Hva skal du i dag?... Én kommentar

Gossip girl tea party

Bildene viser vel at vi har hatt det koselig? Har spist kjempegod mat og cupcakes hos Fanny med herlige jenter. Også spilte vi et spill som heter kaleidos og tittet på de superlekre bikiniene fra Victoria's secret! Aw, de er så fine.. Det har hvertfall vært en veldig fin søndag, og resten går til avslapning. Kan ikke si at tanken på skole gjør meg serlig glad.

Hvordan har din Søndag vært?... Én kommentar

Bildedryss fra gårsdagen

Hei!

Tenkte å legge ut noen bilder fra i går nå. Maiken, Fanny og Aleksandra var nemlig hos meg. Vi bare slappet av og bare pratet. Etterhvert måtte Fanny og Aleksandra dra, så kom Morten og Jonas en tur. Veldig koselig! :-)


Søtaa!

Hoho!

Maiken og katten! Et sjeldent syn (kattehater)Så måtte de dra daa..Så kom Jonas og Morten

Jeg har totalt 187 bilder fra i går. Og her har jeg bare valgt ut 9.. Haha, var en del bilder kan man si! Nå drar jeg snart til Fanny for å ha brunch med jentene, gleder meg kjempe mye til det! Tar med kameraet naturligvis, så da blir det bilder senere. ... Ingen kommentarer

Avtale bok

Hei. Har vært en  tur i byen i dag, og da kjøpte jeg meg en liten avtale bok. Syns det virker ganske greit å ha det, så har jeg en oversikt over ting jeg planlegger og skal.


Den er litt søt da! hihi

Hva syns du?

Har du en lignende bok?... Ingen kommentarer

Quotes and sayings2 kommentarer

Where words fail, music speaks
Eva & The heartmaker- Signals

Foster the people- Pumped up kicks 

Conor Maynard- Marvins room 

Beyonce- Love on top 

Muse- Starlight 

Ahh, herlige sanger! Disse går på replay om dagen. Spessielt den nederste, digger refrenget på den sangen. Når jeg hører på den vet jeg ikke helt om jeg vil hoppe og skrike av glede eller legge meg ned på gulvet å gråte...

Noen du liker?... Ingen kommentarer

Kort hår!

Her er noen bilder av hvordan håret mitt er nå. Først var det sykt rart, og jeg tenkte at det kanskje ikke var så fint. Men nå syns jeg egentlig det bare er utrolig deilig! Er så herlig å ikke ha langt hår som alltid floker seg, og som man må styre så mye med.

Har mye mørkere hårfarge nå også, og det er mer rødskjær i det. Men det syns nesten ikke på disse bildene, det syns best i dagslys :-)

 ... Én kommentar

MY DAY

Startet med at jeg var på en nokså lang skoledag

Finee!

Så dro jeg og Malin til Horten, tok sol og en herlig mocca på cafè

Ville ikke vise seg på kamera..

Men så tok cafèdamen et bilde av oss da, ikke helt vellykket..

Dro tilbake på skolen på kvelden, vi spiste pizza og så på film

Maikeeen!


Så her er en liten oppsummering av min dag! Er utrolig deilig å være hjemme nå. Skal se en episode av pretty little liars så blir det tidlig kvelden håper jeg :-)

Hvordan har din dag vært?

 2 kommentarer

What are you afraid of?... Ingen kommentarer

L.O.V.E

... Ingen kommentarer

NY HÅRSVEIS!

Herreud. Nå har jeg vært hos firsøren og klippet og farga håret. Det er så uvandt og annerledes! Legger ut bedre bildet i morra. Men grunnen til at jeg farga det var fordi hele håret mitt var kjempe ujevnt og det var flekkete osv.. ikkje bra. Så nå er fargen hvertfall jevna ut. Og det er kortere, mye... ble kortere enn forventa men jeg blir vel vandt til det. 


Flekketeee! sånn var det før


Liten smakebit, orker ikke ta noen bilder akkurat nå. 2 kommentarer

Winter Wonderland

Her er flere bilder jeg og Aurora tok etter skolen i sta. Det ble sykt kaldt etterhvert kan man si! Men det var ganske gøy da. Har hvertfall hatt en utrolig koselig dag. Du er herlig Aurora :-)

Hva syns du om bildene?... Ingen kommentarer

Aurora og Frida

Flere bilder kommer senere ... Ingen kommentarer

Hello-o-oSynes?... Én kommentar

Med de besteHerlig dag ... Én kommentar

Ute i det fine væretNoen bilder jeg tok i sta med Aleksandra og Fanny! Nå sitter vi hjemme hos Aleksandra å slapper av med kakao, dots og popcorn.

Hva syns du om bildene?... Én kommentar

Ut å ta bilder

Hei!

Nå skal jeg snart ut å ta litt bilder med Aleksandra. Begge to var hjemme å slaska i hele går så vi fant ut at det var best vi gjorde noe i dag. Så derfor tar vi med oss hvert vårt kamera å går ut en tur :-)

Etter jeg tok disse bildene fant jeg ut at kameraet var nesten tom for strøm, så jeg forsinker oss litt for at det skal lade litt.. jaja


Har fått nytt design nå. Det eneste jeg skal fikse mer på nå er headeren som jeg ikke er helt fornøyd med. Nå har jeg link til twitter og weheartit siden min der oppe!... Ingen kommentarer

What to do when you are bored?

Har så og si ikke gjort noen ting i dag.. Og selv om det ofte er deilig så blir det veldig kjedelig i lengden. Har liggi i senga i hele dag og sett på gossip girl, prøvde også å lage ny header og design men det ble litt misslykka. Har gått rundt å tatt noen bilder når jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe. Etterhvert søkte jeg på google for å se hva man kan gjøre når man kjeder seg...

  • Les en bok du liker, tenn noen telys og pakk deg inn i et teppe. Hold deg unna tv og pc for en liten stund og slapp av.

  • Rydd i smykkeskrinet/ klesskapet/ sminkeskuffen. Kanskje finner du noen fine topper du glemte du hadde? Ellers er det alltid greit å få orden i sakene.

  • Ta på en ansiktsmaske, så huden får den pleien den trenger en gang iblant.

  • Finn frem kameraet og ta noen bilder. Gå gjerne ut for å ta bilder.

  • Se på en tv-serie eller film du liker. Enten alene eller med noen venner.

  • Last ned ny musikk, eller hør på gamle sanger du likte for en stund siden

  • Inviter noen venner på besøk og lag god mat sammen.

 

Jeg tenkte å skru av pcen for en stund å lese litt i boka mi. Jeg er egentlig ganske glad i å lese men gjør det altor sjeldent. 

Hva gjør du når du kjeder deg?... Ingen kommentarer

There's no better feeling than making somebody smile... Ingen kommentarer

Starter dagen med litt pleie

Er den en ting jeg elsker med lørdager så er det at jeg kan sove lenge. Har ikke gjort noe som helst interessant hittil i dag, og kommer nok ikke til å skje noe mer heller. Nå sitter jeg her med ansiktsmaske, og håper på en fin og ren hud!

Nå romler magen min som bare det. Har enda ikke spist frokost, så skal snart hive i meg litt mat. Resten av dagen går nok til litt gossip girl titting. Elsker den serien! 

Hva skal du i dag?... Én kommentar

Tester ut det nye kameraetNoen bilder jeg tok i sta når jeg var med Aleksandra :-) Har en følelse av at det kommer til å bli en del innlegg fremover med unødvendige bilder, men jaja! Nå har hun dratt hjem og jeg merker jeg er utrolig trøtt, så jeg skal ikke legge meg så altfor sent i dag. Skal hvertfall se en episode av Gossip girl først. Addicted...

Hva syns du om bildene?... Ingen kommentarer

Er med Aleksandra

Sitter her med Aleksandra nå, har fått tatt noen bilder med kameraet. Er ganske fornøyd hittil og jeg gleder meg til å prøve det ut mer! Resten av kvelden blir det enda mer daffing, det liker vi

Hva gjør du denne fredags kvelden... Ingen kommentarer

Ny speilrefleks!

Sååå glad nå! Den nye speilrefleksen jeg bestilte kom i posten i dag. Skal bli så deilig å ta bilder med speilrefleks og ikke digitalt kamera, så da skal jeg prøve å bli mye bedre med blogginga :-DFornøyd, bestilte canon eos 1100d

Nå skal jeg ut å møte Aleksandra og Fanny tassene, så blir det avslappning resten av kvelden. Ah, heeelg!

 

Har du canon speilrefleks?... Én kommentar

Gossip girl

Heihei! I dag har jeg vært på jobb, og nå har jeg tenkt til å bruke resten av kvelden på gossip girl. Har vært ganske så sliten i dag. Nevnte jo planen min i går hvor jeg ikke sov noe som helst natten før og skulle legge meg 9 i går kveld, vel jeg sovna ca halv 9. Da var jeg trøtt kan man si!Liker du Gossip girl?... Én kommentar

Oppe på skype hele natta

God morgen! I natt har jeg ikke sovet noe som helst. Planen er å legge seg klokken 9 i kveld uten å sove noe, så får jeg se om det hjelper for å få tilbake døgnrytmen. Nå skyper jeg med Jonas og det har jeg gjort siden klokken 3 i natt, vi har til og med spist frokost med hverandre over skype. Godt selskap!
Frokost!

Har du vært oppe hele natta før uten å sove?... Ingen kommentarer

Red lips and smokeBildene er fra gårsdagen når vi røyket vannpipe, bare så det er sagt. No real smoke here5 kommentarer

Min nyttårsaften!

Jeg hadde en helt fantastisk nyttårsfeiring med noen flotte jenter! Vi spiste, prata og røyka vannpipe! haha, på bildene nedenfor ser det ut som at det var det eneste vi gjorde, men vi satt jo å prata masse også var vi ute og sånt. Det var en kjempefin kveld og jeg koste meg masse. Virkelig en fin avslutning på 2011 og fin start på det nye året 2012! 


Hadde du en fin nyttårsaften?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits